Sportvoeding

ONTDEK JE KRACHT! 

GERICHTE SPORTVOEDING

 

De Herbalife 24 sportlijn.

Of je nu aan rustige jogging doet of een topsporter bent, de Herbalife24 sportlijn heeft de producten die je nodig hebt om je te helpen voorbereiden. 

Meer dan 190 sportteams, atleten en evenementen over de hele wereld gebruiken de Herbalife sportvoeding producten om hun te helpen op hun best te presteren. 

We garanderen dat ieder product van iedere geproduceerde partij gescreend is op verboden stoffen door een onafhankelijke derde instantie. Voor uw zekerheid kunnen de producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden op www.informed-sport.com. Alle Herbalife24 producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen. Herbalife24 Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance zijn allemaal vrij van kunstmatige smaakstoffen.

Herbalife begrijpt dat hydratatie, vitaliteit en hersteltijd belangrijke onderdelen zijn in elke sport. 

Sportvoeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp, maar uiteindelijk draait het om de volgende basis componenten:

1. Brandstof innemen

Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieën en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof brandstoffen haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld.

DOEN:
Drink een Herbalife Formula 1 24 sport shake een half uur voor u gaat sporten. Dit biedt uw lichaam direct energie en helpt om de brandstof voorraad in de spieren te ontzien.

DOEN:
Gebruik de volledige voedingsproductenlijn van Herbalife, inclusief Vitaminen en mineralencomplex en Cell Nutrition. Zo weet u zeker dat uw lichaam de optimale voeding krijgt. Dankzij optimale voeding onderscheiden de producten van Herbalife zich van alle andere voedingsprogramma's. Deze benadering van voeding is gebaseerd op het eeuwenoude principe van de balans. Door gebruik te maken van drie belangrijke technologieën - voedingskunde, voedingssupplementen op microniveau en kruidenkunde - werken de producten van Herbalife synergetisch samen om de opname van voedingstoffen in uw lichaam te helpen verbeteren. Daarnaast wordt uw spijsvertering geoptimaliseerd door precies de juiste balans tussen voedingsstoffen en kruiden.

2. Brandstof bijvullen

Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen.

DOEN:
Drink direct na het sporten de Herbalife Formula 1 proteïnedrank gemengd met vruchtensap, om die tank weer vol te gooien. Blijf uw lichaam tot twee uur na het sporten voorzien van brandstof; van koolhydraatrijke voeding.

Voor duurzame energie Liftoff of CR 7 sportdrank.

3. Reparatie:

Proteïne = Reparatie
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige proteïnen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige proteïne helpt de spiercellen om zélf de schade te herstellen.

DOEN:
Drink zo'n anderhalf tot twee uur na het sporten nog een Herbalife Formula 1 proteïnedrank, gecombineerd met proteïnerijke drank of voeding. Voeg een lepeltje Personalised Proteïnepoeder toe om extra profijt te hebben van dit eiwit.

4. Renovatie:

Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met antioxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:

  • mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
  • de afbraak van spierweefsel verminderen
  • de reesynthese van glycogeen bevorderen

Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.

DOEN:
Neem het antioxiderende product van Herbalife - Roseguard.  Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het gezonde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus proactief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.

DOEN:
Neem Herbalifeline Max(visolie capsules), die een ruime hoeveelheid Omega-3-vetzuren leveren, om uw hartfunctie te ondersteunen.

Ga naar www.herbalife24.nl om je unieke programma samen te stellen en meer info over de producten en maak daarna een persoonlijke afspraak via 06-10275904

 

 

 

Meer informatie?

Voor meer geheel vrijblijvende informatie stuur een sms met de tekst "info Herbalife" naar 06-10275904 en ik bel u terug of dit formulier invullen en verzenden, er wordt op korte termijn contact met u opgenomen.