Over mij

Dit jaar is het al weer 15 jaar geleden dat Herbalife op mijn pad kwam. In het eerste jaar bijna 20 kilo afgeslankt, veel meer energie gekregen en al die jaren mijn gewicht redelijk goed onder controle weten te houden. 
Herbalife heeft mijn leven op alle fronten verbeterd. Ik ben vorig jaar 50 geworden en ik voel me zoveel beter dan 15-20 jaar geleden!

Alle die╠łten die er vroeger waren heb ik gedaan en alles werkte, maar altijd tijdelijk. 5 eraf en 10 er weer bij. De jo-jo was mij mij op het lijf geschreven. En ik voelde me nooit fit of lekker bij zo n dieet. Toen kwam Herbalife via een vriendin. Ik heb haar eerst uitgelachen en zei ach poeders en pillen dat werkt nooit, je moet gewoon gezond en minder eten... tja maar dat had ik al zo vaak geprobeerd en dat werkte niet. Althans je moet wel gezond eten maar de goede dingen eten en patronen veranderen, dat weet ik nu. Ik gaf Herbalife toch het voordeel van de twijfel, want Herbalife geeft ook 30 dagen niet tevreden geld terug garantie, dus geen geld kwijt als je het probeert, en zo ben ik in begin 2004 met Herbalife gestart. In de eerste drie maanden was ik al 12 kilo kwijt en ik voelde me super. De begeleiding die ik kreeg was ook belangrijk want die stok achter de deur had ik nodig. Alleen een product bestellen werkte niet voor mij.

In 2008 ben ik via Herbalife ook begonnen met hardlopen. Eerst start to run van 3 km tot 5 km, en langzaam opgebouwd naar 10, 16 km en in 2010 mijn eerste halve marathon gelopen. Inmiddels al weer 8 halve marathons verder en Herbalife geeft mij de goede ondersteuning met super sportvoeding voor betere prestaties en goed herstel.

Ik eet al 15 jaar dagelijks Herbalife en gebruik de Herbalife huidverzorging. Het geeft mij elke dag de voedingstoffen die ik nodig heb voor mijn energie en als gewichtscontrole, ik gebruik het als herstel bij het sporten en de huidverzorging is mijn voeding voor de buitenkant.

Ik wil dit nooit meer kwijt en ik wil graag heel veel mensen laten ervaren wat Herbalife voor ze kan betekenen en hun hetzelfde gevoel geven als dat ik heb. 
Als je ook een uitdaging hebt met je gewicht, je huid, weinig energie hebt of je sport prestaties wil verbeteren laat het me weten! Ik heb een proefpakket voor je om kennis te maken!

voor na foto irene.JPEG