Afslanken

U heeft een waardevolle beslissing genomen om de Herbalife producten te gaan combineren met uw dagelijkse voeding. Hiermee heeft u de eerste stap gezet naar een slanke en fitte toekomst. De producten van Herbalife zijn wereldwijd al een heel groot succes: tientallen miljoenen mensen in vele landen eten reeds deze unieke producten op basis van kruiden. Herbalife is niet alleen een afslankprogramma, maar ook gezonde en uitgebalanceerde voeding in een gemakkelijke vorm.

Het basis gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife bestaat uit drie producten:

Formule 1 voedingsshake, multivezeldrank en herbalife theedrank. 

Gezond, slank, fit en vitaal, hoeveel is dat u waard ?

Herbalife zo makkelijk als 1 2 3

Verander uw levensstijl met de gewichtbeheersingsproducten van Herbalife. Dit plan voor een gezondere levensstijl bestaat uit:

  • 's ochtends een shake, 's middags een shake en 's avonds een uitgebalanceerde maaltijd als u gewicht wilt verliezen.
    Voor gewichtsbeheersing 1 x per dag shake en 2 gezonde maaltijden. 
  • Drink 6 à 8 glazen water per dag.
  • Eet eiwitrijke tussendoortjes en voldoende groente/rauwkost. Fruit mag mits beperkt.
  • Sport - werk 3 maal per week gedurende 30 à 40 minuten aan uw conditie.

 

1. Ken uw lichaam
Een lichaamsanalyse door middel van een fitcheck is de eerste stap naar een persoonlijke oplossing met Herbalife.

Proteïne en persoonlijke aanpak zijn dé sleutelwoorden van Herbalife. Als u de juiste hoeveelheid proteïne eet die past bij uw lichaam, dan kan u dit helpen de bekende hongeraanvallen tegen te gaan.
U vergroot zo de vetvrije massa van het lichaam, wat weer leidt tot versnelling van de stofwisseling en het verbranden van meer calorieën!
Het is zo eenvoudig!

Maak nu een afspraak voor een gratis fitcheck en persoonlijk voedingsadvies !
 

2. Geniet van uw ideale maaltijd
Ontbijt
Begin de dag met een heerlijke voedzame shake, in één van de zes verrukkelijke smaken.
Halverwege de ochtend
Neem een gezonde snack, zoals een proteïnereep of sojanootjes als u eiwit nodig heeft.
Lunch
Maak opnieuw zo'n lekkere romige shake - ook eenvoudig en handig voor mensen die onderweg of op kantoor zijn.
Halverwege de middag
Geniet van een tussendoortje in de vorm van wat stukjes knapperige selderij of wortels. Neem een proteïnereep of sojanootjes als u meer eiwit nodig heeft.
Avondeten
Geniet bij uw avondmaal bij voorkeur van een mager eiwitrijk gerecht, zoals kip, vis of tahoe en serveer er royaal kleurrijke
groenten bij.

 

3. Maak uw succes optimaal
Het is heel normaal als u af en toe een hongeraanval krijgt, of zin krijgt in iets lekkers. Dit kan ook gebeuren als u een programma volgt voor uw gewichtsbeheersing dat helemaal is toegesneden op uw behoeften. Daarom hebben we een
aantrekkelijk assortiment van proteïnerijke snacks en supplementen ontwikkeld. Deze producten helpen om de specifieke uitdagingen het hoofd te bieden.

Vergroot uw succes: drink Herbalife theedrank en Herbal Aloë drank

 

Formule 1 Voedingsshake

Een heerlijke en voedzame maaltijd in een shake. Samengesteld met 9 gram hoogwaardige sojaproteïne (19 à 21 g indien u halfvolle melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren. Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert het alle essentiële aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden.

  • Slechts 217 calorieën per portie
  • Bevat 17,5 g proteïne
  • Boordevol vitaminen en mineralen

Verkrijgbaar in de smaken: Vanille, Cookies & Cream, Chocolade, Aardbei, Bananen crème (GF), Appel Kaneel (GF), Café latte (GF), Framboos & blauwe bessen, Mint Chocolade (GF)

GF=gluten vrij/Vegan

Hoe maak je een shake? Klik hier

Wat zit er in een shake? klik hier

Instant theedrank met kruidenextracten

De theedrank is een heerlijke, frisse, caloriearme kruidendrank die u zowel warm als koud kan drinken. De unieke combinatie van zwarte thee, groene thee en verschillende soorten kruiden zorgt ervoor dat u meer energie krijgt. Verkrijgbaar in de smaken original, citroen, framboos of perzik

 

Formule 2 Vitaminen en mineralencomplex (in man of vrouw variant)

Wetenschappelijk samengesteld multivitaminensupplement dat ervoor zorgt dat u elke dag de essentiële voedingsstoffen binnen krijgt. Stress, een slechte voeding en (lucht)vervuiling kunnen tot gevolg hebben dat uw lichaam essentiële voedingsstoffen te kort komt. Dat kan er weer toe leiden dat u zich futloos voelt en er vermoeid uitziet, snel ziek wordt of moeite heeft om overgewicht kwijt te raken. Formule 2 levert u een breed scala aan vitaminen en mineralen, plus geselecteerde kruiden die de voedingswaarde van Formule 1 verder aanvullen. Bij 2 shakes op een dag heeft u 1 tablet multivitaminen nodig. 

Multivezel drank 

Als u producten voor gewichtsbeheersing gebruikt, is de kans groot dat u te weinig vezels eet. Herbalife multivezel drank is ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezels te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd. Deze multivezel drank mengt u eenvoudig door uw favoriete shake of neemt u apart in een glas water 1 maal per dag.

Proteine Drinkmix

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid proteïne nodig om sterk en gezond te blijven. Helaas bevat veel eiwitrijke voeding, waaronder vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en calorieën. Proteine Drinkmix is een prettige en vetvrije methode om uw behoefte aan proteïne aan te vullen als gezond tussendoortje of herstel na sport. Dit helpt u om slank en fit te blijven. 

Het basis pakket kunt u uitbreiden met supplementen die voor u van toepassing zijn. Het zijn allen zorgvuldig geselecteerde producten die ervoor zorgen dat u er fantastisch uitziet en u zich ook zo voelt.

 

JA! Ik wil starten!

Ieder persoon en elk lichaam is weer anders. Vandaar dat een persoonlijke intake van belang is bij het starten op een afslank programma. Ik kan samen met u een op maat gemaakt programma samenstellen. 

Maak nu een afspraak voor een gratis fitcheck om te ontdekken wat uw lichaam nodig heeft!

Dat kan via :

Rechtstreeks per telefoon, 06-10275904

Via het contact formulier, dan bel ik u terug.

Via mail adres : info@nostressbodycare.nl

Via whatsapp/sms : 06-10275904